Машинки для стрижки собак

Фільтр
артикул: ART-M347 Машинка для грумінгу Artero Hit-11%
17680 грн.15900 грн.

Товар є в наявності

Машинки для грумінгу собак

Стрижка собак - процес складний і вимагає терпіння як від грумера, так і від самого клієнта. Одні собаки досить дисципліновані для відвідування салону, інших можна вмовити на стрижку тільки в домашніх умовах, але в будь-якому з цих варіантів без спеціального тримера та машинки для стрижки не обійтися.

Машинки для стрижки собак: що вибрати?

Спершу варто визначитися - любитель Ви чи професіонал. Придбання професійної машинки для стрижки собак може бути актуальним у разі, якщо потрібна тривала безперервна робота без перегріву, висока потужність, різноманітність змінних насадок та ножових блоків. Для періодичного використання машинки в домашніх умовах та на виставках, можна обмежитися недорогим пристроєм аматорського рівня.

Далі варто звернути увагу на породу Вашого собаки. Тип шерсті та розміри вихованця багато в чому визначать потужність майбутнього придбання. Сьогодні найбільш затребуваний варіант - мультишвидкісні машинки з роторним типом двигуна. До цього класу відносяться найпотужніші, найнадійніші та найуніверсальніші машинки для стрижки собак, кішок і навіть коней. На відміну від менш потужних вібраційних, вони справляються не тільки з тонкою і м'якою шерстю невеликих тварин, але і з густою жорсткою шерстю, властивою деяким великим породам собак.

Магазин groomer.com.ua пропонує мешканцям Києва та України великий вибір машинок та тримерів для стрижки собак від найкращих світових виробників. Тут можна зустріти невеликі пристрої для домашнього використання, компактні варіанти на акумуляторах, зручні для роботи в умовах виставки, а також серйозні професійні моделі, які чудово показали себе в умовах великих салонів. Завдяки сучасному розмаїттю моделей і невтомному розвитку техніки, можна купити машинку для стрижки собак, яка враховуватиме різницю в густоті та текстурі шерсті різних порід. Ви можете бути впевнені, що грамотно зроблений вибір дозволить вашому вихованцю завжди мати доглянутий, здоровий і красивий вигляд.