Стаціонарні фени бустери

Фільтр

У жодному грум-салоні не обійтися без фена для сушіння вовни. Та й у ветеринарній клініці таке обладнання часом дуже доречне. Інтернет-магазин «Groomer» пропонує професійні фени для сушіння вовни великих, середніх та маленьких вихованців в умовах салонного обслуговування.

Тільки для профі!

У домашніх умовах власники собак і кішок для їхнього сушіння після купання напевно користуються звичайними фенами. При цьому можна помітити, що ті не такі ефективні, як хотілося б. Працюють галасливо. Не привчені до таких звуків тварини цього сильно лякаються.

Від звичайного фена мало толку, якщо справа стосується сушіння не тонкого людського волосся, а більш грубої та густої собачої вовни. Процес позбавлення від непотрібної вологи розтягується на годинник. Зрештою, так і залишається незавершеним, оскільки рідкісний звір здатний витримати неприємну «екзекуцію» настільки довгий час.

Професійний грумер не може собі дозволити не досушити чотирилапого клієнта, відпустити його мокрим на мороз (якщо справа відбувається взимку) або протяги (влітку). Ось тут і підходить професійний фен для сушіння вовни. Він має достатню потужність, швидкість і ретельно регульований режим роботи.

Особливості професійних фенів

Фен для тварин не підсушує волоски, а ніби «вибиває» крапельки води із вовни. Завдяки цьому час сушіння навіть найгустішого вовняного покриву суттєво скорочується. волохатий клієнт не відчуває сильного стресу, а майстер отримує можливість довести процес догляду за ним до свого логічного завершення.

Професійний фен для грумінгу має й інші важливі особливості:

  • у ньому регулюється швидкість потоку повітря, щоб уникнути сильного шуму, який не можуть переносити полохливі тварини;
  • плавно наростає потужність, даючи вихованцю час звикнути до роботи фена;
  • завжди є обмеження на максимальну температуру, щоб уникнути опіків шкіри (до 44 або 52°C залежно від довжини/густоти вовни);
  • до комплектації фена входять насадки-концентратори для сушіння вовни у важкодоступних місцях;
  • є «холодний» та «теплий» режими подачі повітря для забезпечення максимального комфорту чотирилапого клієнта.

Професійне обладнання має масу спеціальних пристроїв, які дозволяють створювати оптимальні умови роботи з тваринами різних розмірів, довжиною та густотою вовни.

Види фенів

Всі фени для грумінгу поділяються на стаціонарні та переносні. Останні зазвичай використовуються спеціалістами на виїзді. Для роботи в грум-салоні потрібні стаціонарні фени. В інтернет-магазині «Groomer» представлене найкраще обладнання з цієї категорії.

При виборі фена варто орієнтуватися на кілька показників. Перший — потужність двигуна. Є моделі з одним та двома моторами. Чим потужнішим серцем» має фен, тим краще він справляється зі складними завданнями й довше служить.

Також варто звертати увагу на довжину гофро-рукави, вагу та розміри обладнання. Третій важливий момент — можливість регулювати температуру та швидкість подачі повітря. Значення цих характеристик визначать, наскільки підійде та чи інша модель для конкретних цілей майстра.

Тут до вашої уваги представлені найкращі моделі стаціонарних фенів для грумінгу. Вони виконані з якісних матеріалів, мають надійні кріплення та інші атрибути професійних фенів для сушіння вовни тварин. Вибирайте свою модель, дзвоніть та робіть замовлення!