Відтінкові Шампуні

Фільтр

Косметичний догляд за чотирилапими улюбленцями не обмежується чисткою вух і зубів, купанням і стрижкою. Собаку можна також фарбувати. Колір шерсті варто змінити з нагоди тематичної фотосесії, виставки або просто заради задоволення. Groomer пропонує використовувати для цієї мети м'який відтінковий шампунь для креативного грумінгу із серії «Funky Color».

Варіанти кольору

Відтінковий шампунь - це не стійка фарба. Насичений чорний або коричневий пігмент шерсті він не візьме. Відтінок шампуню буде помітний тільки на дуже світлій або сивий шерсті. Найяскравіший тон можна домогтися на білій.

Перше використання засобу дає колір середньої інтенсивності. Після купання відтінковий шампунь для собак поступово змивається. Для досягнення більшої стійкості та інтенсивності кольору рекомендується послідовне фарбування 2 і більше разів.

У палітрі Funky Color представлені відтінки:

  • блакитний (Blue);
  • зелений (Green);
  • рожевий (Pink);
  • фіолетовий (Purple);
  • яскраво-рожевий (Vivid Pink).

Шампунь можна наносити як на все тіло собаки, так і на окремі його ділянки: лапи, хвіст, грудку тощо. Кольори можна використовувати як окремо, так і в поєднанні з іншими відтінками. Тут все залежить від фантазії грумера і господаря тварини.

Вимоги безпеки

Вся косметика для тварин виготовляється з урахуванням того, що собаки, кішки та інші тварини мають властивість вилизувати свою шерсть. Шампуні Funky Color також створені з урахуванням цього фактора. Вони не містять токсичних речовин, аміаку, парабенів і тому абсолютно безпечні для здоров'я тварини.

Запобіжні заходи

Щоб уникнути навіть незначних негативних наслідків:

  1. Відтінкові шампуні не рекомендується використовувати на шкірі, що має пошкодження або роздратування.
  2. Не можна допускати потрапляння шампуню в очі та на інші ділянки слизової!
  3. У разі виникнення реакції надчутливості засіб потрібно відразу ж змити, після чого звернутися до ветеринара.

Варіанти об’єму

Всі відтінкові продукти серії «Funky Color» випускаються в пляшечках по 500 і 60 мл. Великий об’єм ідеальний для використання в салонах краси для тварин. Мініатюрний - для одноразового фарбування в домашніх умовах або в салоні, він дозволяє «спробувати» колір.

Як використовувати шампунь для фарбування собак

Перед фарбуванням собаку бажано викупати, щоб жирна плівка на поверхні шерсті не перешкоджала проникненню фарбувальних пігментів. Для захисту рук і одягу грумера рекомендується скористатися силіконовими рукавичками та фартухом Opawz.

Відтінковий шампунь наносити рясно, акуратно розподіляючи по всій поверхні волосків. Тримати від 10 до 30 хвилин. Чим довше засіб знаходиться на шерсті, тим більше інтенсивним буде колір.

Після закінчення зазначеного часу шампунь потрібно змити теплою проточною водою. Для додання шерсті блиску і шовковистості результат рекомендується закріпити кондиціонером Opawz Conditioner.

Набрид одноманітний, хоч і дуже милий вигляд улюбленця? Використовуйте кольорові шампуні для собак «Funky Color»! Ніяких кардинальних змін і шкоди для ніжної шкірки тварини. Тільки яскраві, життєрадісні кольори та нові образи в стилі Фанкі!