Всі столи для грумінгу

Фільтр

Кожен професійний грумер згодом приходить до необхідності придбати стіл для грумінгу тієї чи іншої моделі. Компанія «Groomer» пропонує величезний вибір такого обладнання. Розберемося, як вибрати стіл для грумінгу, які особливості та переваги такого професійного обладнання.

Для чого потрібні столи для стрижки тварин

Професійний стіл грумера необхідний для зручності й майстра, і самої тварини. Він дозволяє:

  • надійно зафіксувати собаку, щоб уникнути травм, порізів;
  • зручно розмістити вихованця будь-якого розміру та ваги;
  • зберегти гігієнічні вимоги робочої зони;
  • створити майстру комфортні умови для виконання косметичних маніпуляцій.

Тільки грумери, що починають свою роботу, не завжди усвідомлюють необхідність купівлі професійного столу для стрижки тварин і намагаються обходитися підручними засобами. Іноді можна спостерігати, як косметичні маніпуляції виробляються на дошках для прасування, перевернутих ящиках або навіть обідніх столах.

Крім самої курйозності такої «винахідливості» стає очевидною та її небезпека. Тварина не може сидіти спокійно, крутиться, що підвищує ризик ушкоджень. І майстер, і сам власник вихованця перебувають у постійній напрузі.

Якщо поверхня не відповідає розміру собаки, грумеру доводиться працювати у напівзігнутому положенні. Під час стрижки починають затікати руки, спина. Якість послуги падає пропорційно до зростання втоми майстра.

Ще одна проблема в такому непрофесійному підході — складність дотримання гігієни. Розташувавши тварину на звичайному столі, майстер сприяє забрудненню останнього вовною, вушною сіркою, засобами для стайлінгу, стриженими кігтями. Навіть після ретельного миття стільниці все це робить її подальше використання небезпечним для людей.

Функції, види та особливості професійного обладнання

Професійні столи для грумінгу дозволяють відокремити робочу зону. Позбавляють необхідності мучити себе чи тварину. Такі меблі створені з урахуванням усіх нюансів роботи грумера:

  • має протиковзну поверхню, що миється;
  • обладнана спеціальними кронштейнами та поводками для надійної фіксації собаки;
  • обладнана спеціальними підйомними механізмами, що дозволяють відрегулювати висоту столу відповідно до розміру тварини;
  • здатна витримувати вагу великого — до 130 кг — вихованця.

Компанія пропонує стаціонарні, переносні, виставкові столи для собак та аксесуари до них.

Стаціонарні столи для грумінгу

Жоден власник салону з догляду за тваринами або ветеринарної клініки не може обійтися без покупки спеціальних меблів. Стаціонарний стіл грумера — це зручність, стиль, символ професіоналізму. Він дозволяє в рази підвищити якість послуг, що надаються.

Професійний стіл для ветеринара або грумеру виконується з водонепроникної ДСП та металу. Покриття стільниці не ковзає, дозволяє тварині зручно розташуватися під час усієї маніпуляції. До стільниці кріпиться високий металевий кронштейн з петлею-зашморгом. Цей пристрій обмежує рухливість тварини, дозволяє виконувати стрижку без ризику пошкоджень.

У грум-салони краси та ветеринарні клініки приходять власники різних тварин. Як мініатюрних, і досить великих. З огляду на це стаціонарний стіл для собаки завжди обладнаний підйомним механізмом, що дозволяє підняти або опустити робоче місце в залежності від параметрів чотирилапого «клієнта».

Компанія «Groomer» пропонує столи з 4-ма видами підйомних механізмів:

У міру ускладнення техніки зростає надійність, зручність і, відповідно, вартість всього обладнання. Висота регулювання — від і до — кожної конкретної моделі вказано у її описі. Замовник легко вибере стіл, що найбільше відповідає вимогам його професійної діяльності.

Стаціонарні столи для грумера обладнані також протиковзними ніжками. Стільниця вкрита міцною порошковою фарбою, яка допоможе зберегти елегантний вигляд самого обладнання та всього салону на довгі роки. Кольори стільниць та розміри столів — в асортименті.

Переносні та виставкові столи

Послуги стрижки та догляду за тваринами виконуються не лише в умовах салону. Багато майстрів працюють із виїздом додому до клієнта. Така мобільність не позбавляє необхідності використовувати професійне обладнання. Однак стаціонарний стіл для грумінгу неможливо доставити додому клієнту. Ось тут на допомогу приходять переносні столики.

Вони менше важать і швидко складаються без будь-яких значних зусиль. Підходять навіть для роботи жінкам, які не відрізняються могутньою статурою. Кілька хвилин — та стіл складений. Залишається завантажити його в багажник автомобіля та відправитися за потрібною адресою.

Такою ж мобільністю та зручністю відрізняються й виставкові столи для тварин. Матеріал, з якого вони виробляються, — алюміній — легкий та зносостійкий. Покритий спеціальним антикорозійним шаром, що гарантує естетичний вигляд навіть після багаторазового використання.

Є моделі переносних та виставкових столів з кронштейнами та петлями для фіксації тварин (або без них). Власник вихованця може вибрати комплектацію та дизайн обладнання залежно від своїх побажань та потреб.

Компанія «Groomer» пропонує найкраще професійне обладнання для ветеринарних клінік та салонів краси для тварин. Виберіть потрібну модель та зробіть замовлення зараз! Залежно від загальної вартості покупки ви отримаєте знижку від 3 до 7%, а для постійних клієнтів також діє дисконтна програма.