Вирівнювачі для грумінгу

Фільтр

Випрямлячі для грумінгу

Часто ми стикаємося з проблемою укладки волосся випрямлячами: хтось щодня, а хтось раз на місяць. Але, не дивлячись на це, ми хочемо, щоб прилад був якісний і працював не один рік. Так само справи йдуть і з тваринами: для створення неповторного образу ми застосовуємо професійні випрямлячі для тварин. Але як зробити правильний вибір і купити хорошу модель для Вашого улюбленця? Рішення просте: користуватися виключно професійними приладами для грумінгу!

Широкий асортимент випрямлячів для тварин не повинен викликати у Вас розгубленість у виборі. В першу чергу, зверніть увагу на довжину шерсті тварин. Для короткої підійде випрямляч для грумінгу з вузькими пластинами, для довгої - з широкими, для густої шерсті необхідно вибирати модель з високими температурами (до 230°С),а для тонкої обов'язкова наявність терморегулятора. А ось яке покриття повинно бути на пластинах Вашого випрямляча для тварин - це вже Ваш вибір. Керамічне покриття додасть природний блиск і захистить шерсть від екстремальних температур, а титан-турмалінове забезпечить гарне ковзання і допоможе впоратися навіть з найгустішою шерстю. Так само зверніть увагу на мінівипрямлячі для тварин.

Особливе місце в цій лінійці займає випрямляч для грумінгу з автономним живленням. Наявність двох змінних акумуляторів, автомобільний адаптер, компактні розміри та зручна упаковка такого випрямляча для тварин послужать Вам хорошу службу в поїздках, на виставках та відпочинку на природі.

У нашому інтернет - магазині groomer.com.ua кваліфіковані фахівці запропонують ті моделі випрямлячів для грумінгу, які найкраще підійдуть саме для Вашого улюбленця.