Ванни для грумінгу

Фільтр

Надаєте професійні послуги з догляду за шкірою та вовною домашніх вихованців та володієте власним грум-салоном? А чи є в ньому ванна для тварин, чи ви поки що у її пошуку? Ми готові допомогти в оснащенні вашого салону зручним, практичним та надійним професійним обладнанням для миття домашніх тварин. Підходить будь-яка ванна в грумерську і для ветклінік та розплідників. Знайдуть у каталозі ванну для купання і ті, хто звик доглядати вовну тварин самостійно в домашніх умовах.

Навіщо потрібні ванни для котів та собак у грум-салонах

Здоров'я чотирилапого вихованця залежить від багатьох складових - якісного та збалансованого харчування, достатньої фізичної активності та грамотного догляду за вовною. Купання у звичайній ванні не зручне з кількох причин. По-перше, доводиться дуже низько нагинатися, а по-друге, зливний отвір постійно забивається вовною. Професійна ванна для грумінгу собак зробить миття комфортним і для майстра, і для тварини. Важлива наявність регулювальних гвинтів на ніжках та спеціальних кріплень для тварин. Ніжки, що регулюються, дозволять уникнути балансування ванни на нерівній підлозі, а кріплення забезпечать надійну фіксацію тварини.

4 причини купити ванну для грумінгу в нашому магазині

  1. Широкий вибір. Пропонуємо нержавіючі та пластикові ванни, призначені для тварин різної ваги. Продукція від різних брендів.
  2. Гарантія якості. Стики кожної ванни добре ущільнені, що унеможливлює ризик протікання води. Кріплення надійне.
  3. Вигідні ціни. Закуповуємо обладнання для грумінгу у виробників, тому ванна для миття собак коштує клієнтам магазину недорого.
  4. Наявність. Вся продукція представлена на складі, тому замовлення комплектуємо та відправляємо оперативно.

Кожна куплена у нас ванна для грумінгу - це вигідна та довгострокова інвестиція як у комфорт грумера, так і у ваш бізнес! Реалізуємо та інше обладнання для оснащення грум-салонів, ветклінік та собачих розсадників, а також якісні аксесуари, косметику та прикраси для тварин.