Все пуходерки слікери для шерсті

Фільтр

Пуходерки для шерсті тварин

З існуючих видів собак ми можемо виділити чотири групи, які розрізняються по догляду за вовною. Перше і найскладніше місце займають породи собак, шерсть яких стрижеться або вищипується, до неї відносяться: пуделі, тер'єри, шнауцери та кокер-спанієлі. Друге місце займають довгошерсті породи, вовна яких вимагає постійного догляду і потребує того, щоб її якомога частіше розчісували в цю групу входять пекінеси, бобтейли і т.д. До третьої групи потрапляють короткошерсті породи собак, такі як, наприклад, боксери, добермани, лабрадори та інші. І остання четверта група - голі собаки, внаслідок відсутності вовни вони не потребують догляду за нею, проте їм необхідний догляд за шкірою, до цього виду можна віднести китайську чубату і мексиканську голу.

Однак не слід думати, що догляд за вовною необхідний тільки довгошерстим породам собак, ця думка є помилковою, більшості собак, навіть короткошерстим потрібен догляд до своєї вовни. В іншому випадку, наприклад, може утворитися відмерле підшерстя. Для того, щоб цього не сталося, необхідно вичісування вовни спеціальним інструментом - пуходерка для собак.

Пуходерки або як ще часто називають слікери для собак і кішок використовуються для вичісування вовни, що відлиняла, у домашніх тварин. Пуходірка-слікер для собак  використовується на шерсті середньої довжини та довгої вовни. Часто розташовані зубці з нержавіючої сталі із заокругленими кінчиками дбайливо доглядають за вовною, м'яко виймають відмерле підшерстя, прочісують і розпушують остеве волосся і тварина виглядає охайним і доглянутим. Пуходірка використовується також для начісування та збивання, що може стати в пригоді як у період виставок і виїзних заходів, так і в домашніх умовах, щоб ваш вихованець завжди залишався красивим і доглянутим.

У цьому розділі нашого інтернет-магазину www.groomer.com.ua Ви можете придбати всі необхідні аксесуари для Вашого вихованця за доступними цінами.