Машинки для стрижки котів

Фільтр
артикул: 1876-0063 Професійна машинка для стрижки тварин Moser Arco Pro Clipper-11%
артикул: ART-M347 Машинка для грумінгу Artero Hit-11%
17680 грн.15900 грн.

Товар є в наявності

Машинки для грумінгу котів

Стрижка кішок - процес дуже специфічний, пов'язаний з певними складнощами.

Насамперед, стрижка кішок проводиться з метою гігієни. М'яка тонка шерсть, характерна для представників сімейства котячих, особливо деяких домашніх порід (такі, як перські, сибірські кішки, мейн-кун) дуже складно піддається стрижці, і водночас легко скочується в ковтуни, чіпляє різноманітне сміття та бруд. А це пряма дорога до розмноження паразитів та запалення шкіри.

Тому далеко не всяка машинка підійде для стрижки цієї гордої тварини. Вибір слід робити між універсальними моделями, здатними адаптуватися під будь-який тип шерсті та спеціальними машинками для стрижки котів та кішок. Але перш ніж їх купити, слід дізнатися, до яких характеристик слід висувати підвищені вимоги.

Основні вимоги до машинок для стрижки котів

Кіт дуже чуйно реагує на шумові подразники, тому машинка для стрижки кішок повинна бути максимально безшумною. Крім того, ніжніша шкіра і тонка шерсть вимагають від неї більше м'якості в роботі. Найчастіше необхідність у стрижці з'являється у довгошерстих представників кішок, чиє пухнасте густе хутро, і, особливо, підпушок, дуже складно піддається стрижці, тому, якщо Ви хочете зробити роботу акуратно і з користю для вихованця, варто вибирати досить потужні моделі, здатні впевнено справлятися з дивовижним даром природи у вигляді густої та довгої шерсті.

Інтернет-магазин groomer.com.ua пропонує найбільш популярні та надійні варіанти машинок для стрижки котів. Купити їх можна безпосередньо у Києві, а також замовити доставку придбання до будь-якого міста України. Ми працюємо тільки з перевіреними виробниками, які змогли зарекомендувати себе серед професійних грумерів і заводчиків-аматорів усього світу, тому Ви можете бути впевнені в надійності та якості зробленого придбання.