Ковтунорізи для собак та кішок

Фільтр

Ковтунорізи для собак

Власники довгошерстих порід собак стикаються з проблемою ковтунів. Ковтуни - це патологічний стан шерстного покриву тварини, при якому волосся злипається між собою і утворює щільні, нероздільні грудки, що нагадують повсть. Потрібно постійно боротися з цим явищем, щоб забезпечити комфортне існування своєму собаці. Під такою грудкою вовни шкіра не має доступу до повітря, і починає забороняти, при цьому починають ще й активно працювати сальні залози. Все це призводить до незадовільного зовнішнього вигляду собаки, а також це завдає дискомфорту тварині. Щоб не допустити таких сумних ситуацій, необхідно стригти ковтуни спеціальним інструментом – ковтунорізом для собак. Він дозволяє видалити свалявшуюся й заселену вовну максимально безболісно для тварини. Як тільки ви помітили у свого собаки ковтун, одразу намагайтеся його видалити, не доводячи ситуацію до ускладнень. Забирати ковтуни необхідно дуже ретельно, щоб не залишати невидимі частини. Рейк - ковтуноріз є гребінцем з прямими або закругленими ножами. Леза ковтунорізу виготовляються з нержавіючої сталі, тому ви можете сміливо використовувати його для тварини.

До того ж частина інструменту, що прилягає до тіла тварини – тупа, тому ковтуноріз абсолютно безпечний для собак. Ковтунорізи виготовляються, різних розмірів, тому ви легко підберете необхідний інструмент для вашого вихованця, якої породи він не був.

У цьому розділі нашого інтернет-магазину www.groomer.com.ua Ви зможете придбати колтунорізи (рейки або дешедери) для Вашого вихованця за доступними цінами.