Пуходерки слікери для собак

Фільтр

Пуходерки - слікери для собак

У поняття "собача гігієна" входять такі речі як, підтримання чистого, охайного зовнішнього вигляду тварини. Це очищення очей і вух, стрижка (при необхідності) пазурів, догляд за ротовою порожниною. Одним із найважливіших моментів є догляд за шерстю тварини.

Щоденний догляд за вовною собаки, це один з найважливіших пунктів, який не можна запускати, оскільки це може призвести до небажаних наслідків, утворень ковтунів і т.д. Щоденна обробка вовни щіткою для собак видаляє з неї бруд і частинки відмерлого шкірного покриву. При використанні пуходерки для собак Ви видалите мертве волосся тварини, що запобіжить зваленню вовни. При розчісуванні вовни відбувається й одночасний масаж шкіри, який сприяє зміцненню та кращому живленню вовни тварини. 

Раз на два тижні рекомендується купати довгошерсті породи, (кокер, пудель, тер'єр) так, як якщо не приділяти догляду за вихованцем достатньо уваги, шерсть собаки швидко звалюється в ковтуни, які надалі буде досить проблематично прочесати, тому їх майже завжди зістригають. Для різних порід існують різні слікери (або пуходерки) для собак, короткошерстим собакам підійде густа та м'яка пуходерка, а довгошерстим породам – рідкісна та жорстка.

Чистка вовни короткошерстих собак дуже проста - потрібно пройтися по вовні собаки гребінцем, двічі на тиждень перед розчісуванням необхідно вичищати собаку пуходеркою.

Якщо Ви щасливий володар довгошерстого собаки (наприклад, вівчарки) пуходерку для собаки слід застосовувати про кожну чистку, але після гребінця.

Ми сподіваємося, що наші поради щодо догляду за Вашими улюбленцями Вам допоможуть уникнути непотрібних проблем, а інструмент порадує своєю якістю та надійністю.

Яка ціна на пуходерки для собак?

Якщо обирати з всіх товарів у категорії, то актуальна ціна на пуходерки для собак починається з 270 грн. й закінчується 1120 грн.

Яка ціна на професійні бренди у розділі пуходерки для собак?

БрендЦіна від
Андіс270 грн.
Артеро350 грн.
Баракуда1070 грн.
Доггі Мен650 грн.
Мозер320 грн.
Шернбао432 грн.
Шоу Теч390 грн.
Єнто880 грн.

Топ 5 найдешевших пуходерок для собак:

  1. Пуходерка-слікер Andis мала - ціна 270 грн.
  2. Мала пуходерка для тварин Moser - ціна 320 грн.
  3. Екстра мала пуходерка-слікер Artero - ціна 350 грн.
  4. Пуходерка для тварин Artero Pipo Classic Slicker розмір XS - ціна 350 грн.
  5. Середня пуходерка для тварин Moser - ціна 350 грн.

Топ 5 найдорожчих пуходерок для собак:

  1. Пуходерка для великих собак Show Tech Yento Mega Pin - ціна 1120 грн.
  2. Велика пуходерка Baracuda з довгим зубцем - ціна 1070 грн.
  3. Пуходерка-слікер Yento Mega Pin large - ціна 1070 грн.
  4. Велика пуходерка середньої жорсткості для тварин Artero NC розмір L - ціна 990 грн.
  5. Пуходерка двостороння для тварин Artero Flexible Card Special Knots - ціна 960 грн.