Кігтерізи для тварин

Фільтр

Когтерізи для тварин

Кішки - милі, ласкаві та ніжні тварини. Одного разу домашнє чадо може перетворитися на хижака з чудовою грацією та неймовірною швидкістю. Ніколи не здогадаєшся, які думки відвідують Ваше кошеня з милою мордочкою та симпатичними вушками. Іноді на вигляд безневинні істоти перетворюються на маленьких монстрів з повадками хижака, злітаючи на меблі зі швидкістю рисі та грацією пантери, випускаючи пазурі як тигри, щоб схопити видобуток або поточити пазурі об домашні предмети. По суті, наші домашні вихованці досі зберегли в генах любов до свободи, пристрасть до полювання і прекрасну реакцію на небезпеку, що наближається. Кішки також вимагають від нас постійного догляду, одним із найголовніших є догляд за пазурами. Одні вважають, що стригти пазурі за допомогою когтерезу для кішок не потрібно, тому що обрізаний кіготь починає розшаровуватися і в майбутньому можуть виникнути проблеми з кігтями та лапками. Інші вважають, що без професійного когтерізу для кішок просто не обійтися, і пазурі потрібно підстригати.

Якщо придивитися до будови кігтя кішки, то внутрішня сторона його нагадує жолоб, в якому може накопичуватися все, що завгодно починаючи від піску, закінчуючи брудом з вулиці. Все це служить чудовим плацдармом для бактерій. Таким чином кігті кішки можуть служити переносником бактерій, саме тому і слід використовувати когтеріз. Для того, щоб стригти пазурі візьміть кота, посадіть собі на коліна і приступайте до роботи. Стригайте тільки ту частину кігтя, яка не має шкіри зсередини: це легко побачити. І не хвилюйтеся, якщо кіготь після стрижки буде схожий на "віник": так і має бути. Вже через пару днів цей "віник" обійдеться і кіготь виглядатиме нормально, але вже без вістря. До речі, цей захід значно зменшить бажання кота точити кігті про ліжко або шпалери.

Стрижка пазурів необхідна не тільки кішкам, а й собакам.

Навіщо собакам потрібна стрижка пазурів? Довгі пазурі можуть бути джерелом багатьох небезпек і навіть захворювань. Вони заважають собаці нормально ходити, впливають на її ходу та викликають кульгавість. У запущених випадках вони можуть вростати у шкіру, стаючи причиною інфекцій та запалень. Відрослі пазурі змінюють напрямок пальців і навантажують суглоби, що може призвести до вивихів і пошкоджень суглобів. Існує два види когтерезів для собак-ножиці  гільйотину. Вибирайте той вид, який зручніший саме Вам. У якісного когтеріза для собак-хороше заточення і міцні, надійні прогумовані ручки. Звичайні ножиці та щипчики використовувати неприпустимо, тому що вони можуть пошкодити кіготь і завдати собаці біль

Стригти пазурі собаці потрібно акуратно, поступово, не більше пари міліметрів за раз. Закінчивши процедуру, неодмінно похваліть собаку за хорошу поведінку й обов'язково почастуйте ласощами.

Якщо ви використовуєте гільйотинні кусачки, місце зрізу буде нерівним та гострим. Щоб собака не травмувала себе або Вас, необхідно відшліфувати краї пазурів пилкою. Для собак виготовляють спеціальні пилки на жорсткій основі, тому що їхні пазурі набагато жорсткіші за людські нігті і гірше сточуються. Втім, обточування пазурів може і не знадобитися. Для профілактики разом зі стрижкою пазурів потрібно вистригати шерсть між пальцями собаки – це покращує приплив повітря.

Ми сподіваємося, що в нашому інтернет-магазині www.groomer.com.ua Ви знайдете інструмент, який полегшить життя Вашому вихованцю, а Вас порадує ціна, якість та величезний асортимент пропонованих товарів.

Яка ціна на кігтерези для грумінгу?

Якщо обирати з всіх товарів у категорії, то актуальна ціна на кігтерези для грумінгу починається з 190 грн. й закінчується 905 грн.

Яка ціна на професійні бренди у розділі кігтерези для грумінгу?

БрендЦіна від
Андіс410 грн.
Артеро250 грн.
Мозер350 грн.
Шоу Теч190 грн.

Топ 5 найдешевших кігтерізів для грумінгу:

  1. Пилка для кігтів собак з нержавіючої сталі Show Tech - ціна 190 грн.
  2. Пилка для кігтів собак з ручкою Show Tech - ціна 230 грн.
  3. Пилка для кігтів тварин Artero - ціна 250 грн.
  4. Ножиці для стрижки кігтів тварин Moser - ціна 350 грн.
  5. Ножиці для стрижки кігтів Artero - ціна 360 грн.

Топ 5 найдорожчих кігтерізів для грумінгу:

  1. Малий кігтеріз для собак та котів Artero Sasha Ergo Nail Clipper - ціна 905 грн.
  2. Кігтеріз для великих собак Artero Nature Collection - ціна 660 грн.
  3. Малий кігтеріз для собак та котів Artero Nail Clipper NC - ціна 640 грн.
  4. Кігтеріз для великих собак Show Tech - ціна 560 грн.
  5. Кігтеріз ножиці для собак та котів Artero Mini Nail Clippers NC - ціна 520 грн.