Дешедери для тварин

Фільтр

Дешеддери для грумінгу тварин

Зовсім не багато часу пройшло як на прилавках у зоомагазинах, у ветеринарних клініках, в арсеналі професійних грумерів, а також просто власників котів і котів все частіше зустрічається інструмент під назвою - дешеддер. Розберімо що це таке.

Дешеддери для кішок - це в першу чергу інструмент, який ідеально прибирає відмерлий або зайвий підшерсток, не травмуючи живу шерсть і не завдаючи шкоди шкірі вашої кішки або кота. Наступною корисною властивістю є видалення небажаної вовни, що значною мірою (до 90%) зменшує линяння. Завдяки цьому ви забудете про сплутану вовну, проблему ковтунів вашої кішки або кота. Використовувати дешеддер дуже зручно і швидко, без особливих зусиль, що дозволяє значно заощадити ваш час.

А для більш зручної та комфортної роботи ви можете вибрати в даному розділі дешеддери трьох розмірів: великий (8 см),середній (6,5 см) та малий (4,5 см). Розмір потрібно вибирати виходячи з породи, і густоти вовни вашого вихованця.

Особлива будова зубців дозволяє глибоко проникати в шерсть тварини й рівномірно розподіляти природне жирове мастило, роблячи шерсть гладкою і блискучою.

Хотілося б відзначити високу якість професійних дешеддерів для кішок: при тривалому використанні цей інструмент не втрачає своїх властивостей на відміну від дешевших аналогів.

У цьому розділі інтернет-магазину groomer.com.ua ви зможете придбати виключно професійні дешеддери високої якості та за доступною ціною.